Автор
Woman.bg

Харесва ли ви: Роклята с пера на Селена Гомес?

Вече няколко сезона модата на перата се задържа на челни позиции. Дизайнерите са влюбени в тях и ги преобразяват в бижута, колиета, дамски чанти, обувки... Но няма нищо по-красиво от рокля, украсена с пера.

И ако преди перата бяха достъпни само за дамите от богати семейства, то сега те могат да разкрасят всяка една модерна жена.

На пресконференцията по случай събитието „Global Film & Music Festival“ на остров Ишия (Италия), младата изпълнителка Селена Гомес се открои със стилна, но леко провокативна визия.

21-годишната звезда се бе спряла на рокля от пролетно-лятната колекция на Blumarine, която се открояваше с множество бели пера и прозрачна горна част, под която се виждаше белият й сутиен.

Селена бе комбинирала елегантната дреха с бели класически обувки на висок ток на Casadei.

Четете още: Селена Гомес си сложи силикон

Перата най-често се срещат в аксесоарите - това може да са чанти, обувки, бижута или мигли. Например една черна рокля може лесно да я направите интересна с бижу от пера, колан от пера или да си сложите обувки с елементи на пера, които ще направят визията ви още по-красива и оригинална.

Брюнетката промотираше лентата „Rudderless”, в която участва и тя. В актьорския екип са още Антон Йелчин, Лорънс Фишбърн, Фелисити Хъфман и др.

Драматичната история проследява скърбящия герой на Кръдъп, който открива музика, написана от мъртвия му син, и решава да направи група, за да възроди спомена за него. „Музикалната драма е посветена на силата на бащината обич”.

Четете още: Красивата лятна визия на Ирина Шейк: Да или не?