Автор
Woman.bg

Харесва ли ви: Рокличката с питонов десен на Рита Ора?

Британската изпълнителка Рита Ора многократно е демонстрирала страхотен стил, който може да не допада на всеки, но при всички положения е забележителен и уникален.

Чаровницата е различна, свежа, освободена, забавна и може да се похвали с един наистина впечатляващ стил, който бихме описали като цветен, небрежен и изключително оригинален.

Рита бе щракната преди броени дни в Лондон, разкождайки се само по рокличка. Минусовите температури не успяха да стреснат младата звезда, която все пак предпочете модата пред студа.

Дръзките облекла винаги са били характерни за нея, но какво ще кажете за последното й превъплъщение?

24-годишната красавица се бе спряла на рокля със семпла кройка, но със забележителен животински принт на Ashish на стойност $2,730.

Животинските принтове винаги привличат окото и заковават погледа. Рита я бе комбинирала със сребристи сандали на платформа. Червено червило и права платинено руса коса допълваха смелата й стрийт визия.

Четете още: Елегантната визия на Риана

Рита умело миксира висша мода с уличен стил и това я прави сред най-търсените и снимани млади звезди. С колко бихте оценили нейната визия от 1 до 10?

Не страхувайте да залагате на тенденцията с животински принт, защото тя може да внесе страхотно настроение в гардероба ви при правилен подбор на облекло и аксесоари. Съветваме ви, когато залагате на анималистични шарки, да не смесвате принтове, имитиращи различни животни и да не превръщате визията си в „животинска“ от глава до пети!

С подобен тоалет се появи и сексапилната Дженифър Лопес в края на септември миналата година. Припомнете си я ето ТУК! Коментарите тогава не бяха много положителни и повечето от вас сметнаха нейната визия за неподходяща за майка на 45 години.

Четете още: Джей Ло + змийски принт: Да или не?