Автор
Woman.bg

Харесва ли ви новогодишната визия на София Вергара?

София Вергара се сгоди и то само шест месеца след началото на връзката си с Джо Манганиело. Дни след събитието двойката се появи заедно на новогодишното парти на Бритни Спиърс - Britney Spears: Piece of Me в Лос Анджелис.

Източник разкри пред E! News: „Никога не съм виждал двама души, които са толкова влюбени. Начинът, по който си говорят, по който се докосват. Това е невероятно“.

И наистина двойката изглеждаше много щастлива и влюбена на празничната вечеря, а София успя да впечатли всички присъстващи с невероятна визия.



Междувременно друг източник разкри, че семейството на Вергара одобрява нейния любим и се радва за годежа на актрисата. 22-годишният син на София е голям фен на Джо Манганиело - особено на образа му в „Истинска кръв“.

За събитието София се бе спряла на невероятна дреха на модна марка Hervé Leger by Max Azriа. Червеното творение й стоеше повече от прекрасно. То подчертаваше сексапилните й извивки и визуално издължаваше фигурата й.



Самата София призна, че приятелят й е опасно секси и ние не отричаме това! Звездата от Spiderman и „Истинска кръв“ се готви за филм, посветен на популярен стриптийзьор на име Меджик Майк. Magic Mike XXL предстои да излезе през лятото на 2015 г., но Джо се готви отсега. Фенки тръпнат в очакване да видят дали гаджето на Вергара ще разхвърля дрехи и задръжки.

* снимка на Джо по време на тренировка

Джо също е късметлия, според запознати той много отдавна си падал по актрисата и неведнъж казвал пред приятели, че тя е идеалната жена. Освен страхотна красавица, колумбийката е и най-добре платената тв-актриса в САЩ.

Харесва ли ви секси визията на брюнетката?

Ето я и дрехата:

Четете още: София Вергара не иска да остарява