Автор
Woman.bg

Харесва ли ви как Рейчъл Зоуи облича сина си?

Една от най-известните стилистки в Холивуд, Рейчъл Зоуи, обича да облича сина си по доста оригинален и нетпичен начин, който обаче не се харесва на повечето й фенове.

Само преди месец звездната стилистка и дизайнерка и съпругът й Роджър Берман станаха родители за втори път. Русокосата майка не пропусна да се похвали в социалната мрежа, че се е сдобила с втори син, който е красив, здрав и допълва семейството им.

"Изключително съм развълнувана да приветствам на бял свят нашето второ момченце".

Зоуи казва, че Скайлър е най-голямата радост в живота й и нищо не й доставя по-голямо удоволствие от това да го облича сутрин.

"Съпругът ми ми се смее, защото прекарвам повече време в неговия гардероб, отколкото в моя собствен", сподели неотдавна дизайнерката.

Четете още: Коя е най-влиятелната холивудска стилистка?

Рейчъл е решила да пусне дълга коса на сина си и не пропуска да го облича в дрехи, неподходящи за възрастта и пола му.

Рейчъл е една от най-популярните стилистки в Холивуд, а освен това е и доста успешна дизайнерка. Ето защо не е чудно, че малкия Скайлър носи дрехи от колекциите на Gucci и Missoni.

Четете още: Детската стая в ярки цветове

„Опитва се да промени идентичността и представите на сина си още от сега. Това е крайно недопустимо”, укоряват я „критици”.

Всеизвестна практика е, когато се появи нов член на семейството майката да полудее по многобройните варианти за детски дрехи, обувки, аксесоари, играчки и т.н. Изглежда обаче Скайлър наистина се радва на дрешките и аксесоарите, които майка му е избрала.

"Той много обича да се облича. Сигурна съм обаче, че ще дойде време, вероятно много скоро, когато няма да харесва нищо от това, което му показвам и ще иска да носи само екипи за футбол."

Харесва ли ви как Рейчъл облича сина си?

* Скайлър