Автор
Woman.bg

Харесва ли ви: Елегантната визия на Дженифър Анистън?

Само преди дни актрисата Дженифър Анистън искрено си призна, че има проблеми с четенето, писането и смятането в интервю за „The Hollywood Reporter“.

Русокосата звезда разкри интересен факт за феновете си. „Да, имам дислексия. Беше същински удар за самочуствието ми, когато разбрах преди години, но сега съм напълно окей с това и не се смятам за глупава“, искрена бе Анистън.

Дженифър бе гост в телевизионното предаване „The Tonight Show“ с Джими Фалон, за да промотира новата си лента „Cake”.

След като стана ясно, че и тази година 45-годишната красавица губи възможността да стане носителка на "Оскар", актрисата сподели, че най-важна в крайна сметка за нея е любовта на публиката.

„За мен най-скъпото и ласкателното е това колко хора харесаха филма, а не толкова това да бъда номинирана“, каза посочи Джен.

След превъплъщението си в Клер Симънс в драмата, тя призна, че се е съгласила да участва, за да се докаже на себе си като професионалист.

Красавицата бе в прекрасно настроение за бъбрене. На дълго и на широко Джен обсъди бъдещите си планове и желанието да има деца с Джъстин Теру.

Дженифър направи впечатление и с изисканата си визия, която решихме да споделим с вас.

Четете още: Анистън и Джоли за първи път на събитие заедно

Тя се бе спряла на изцяло черен тоалет, който се състоеше от черен панталон по тялото с 3/4 крачоли, нежна блуза с романтичен детайл и страхотни обувки на Christian Louboutin.

Звездата от „Приятели“ изглеждаше изключително стилна. Перфектно стилизирана коса и грим, подчертаващ естествената й красота допълваха цялостната й визия.

С колко бихте оценили визията на Дженифър Анистън от 1 до 10?