Къса, много къса, дълга, по-дълга, най-дълга ... оказва се, че по дължината на косата можем да съдим за характера на човека. Или както преди казвахме - „Косата е рамката на главата“, сега можем да отбележим, че „Косата е огледало на душата“.

Ето какво говори дължината на косата за вашия характер:


1. Много къса коса

Вие сте уверени, социални и винаги готови за безобидни флиртове. Лесно се сприятелявате, защото във вашата компания всички се чувстват комфортно. На моменти сте беразсъдни въпреки високата ви интелигентност и умението да се справяте бързо и лесно с проблемите.



2. Прическа „боб“


Вие сте изключително пряма личност, която винаги казва истината, дори и неприятната. Лесно намирате баланса между личните и професионални задължения. Високо организирани и безстрашни, не обичате рутината, а се впускате в нови приключения без комплекси и задръжки.



Четете още: 7 храни, от които косата ни расте по-бързо

3. Коса до раменете


Вие сте еманация на женствеността, която върви ръка за ръка с вашата елегантна и изискана визия. Естествената ви красота и приветливост пленява сърцата на всеки, до когото се докоснете. Обичате предизвикателствата и стремглаво се впускате в нови поекти и приятелства.



4. Дълга коса

Вие сте грижовна, търпелива и романтична натура. В любовта търсите сигурност и не си падате по краткотрайните връзки. Когато се влюбите, давате всичко от себе си, но изисквате и подобно отношение от партньора си. Борите се за мечтите си и бихте направили и невъзможното, за да постигнете своите цели. Вашето постоянство е ключът към успеха.