Актрисата Гуиент Полтроу " се разбъбри" за бившите си партньори, като призна, че съжалява, че не е направила секс касета с Брад Пит, разкриват от inews.bg.

Британската звезда започна връзка с американския актьор през 1995 година, когато двамата снимаха заедно хитовия филм "Седем".

В интервю с Хауръд Стърн 43-годишната Полтроу се пошегува, че е пропуснала да заснеме еротични сцени с бившото си гадже, както и да си разменя с него пикантни съобщения.

"Знаеш ли кое е най – лошото? Нашата връзка беше преди телефоните да имат камера. Затова от тогава няма нищичко" , каза актрисата.

Четете още: Иконични звездни двойки - I част

Тя също така призна, че Брад бил "твърде добър" за нея. "Аз определено се влюбих в него. Той беше толкова прекрасен и сладък Искам да кажа... той беше Брад Пит. Аз бях дете, не бях готова, а той беше твърде добър за мен", разказва звездата.

Гуинет разкри подробности и за друг свой известен бивш – Бен Афлек.

"Той се намираше в недобър момент от живота си, че да има приятелка", каза тя, добавяйки, че актьорът въобще не е бил готов да има сериозна връзка.

Четете още: Иконични звездни двойки - II част

Актрисата за първи път говори и за раздялата си с бившия й съпруг – фронтменът на Coldplay Крис Мартин. Преди раздялата двамата бяха заедно в продължение на 10 години. Полтроу каза, че винаги ще чувства Крис като близък роднина. "Аз го уважавам, тъй като той е баща на децата ми", добави актрисата.

"Кой каза, че не одобрявам Дженифър Лоурънс", попита риторично тя за новата изгора на бившия й съпруг.