Автор
Woman.bg

Гуинет Полтроу и Крис Мартин отложиха развода си

Гуинет Полтроу и Крис Мартин отложили плановете си за развод.

Двойката, която през март обяви, че "обмислено се разделя", отложила развода си, за да направи последен опит да спаси 10-годишния си брак.

"Вярно е, че те имаха проблеми, но по странен начин тази "обмислена раздяла" намали напрежението върху тях", разкри запознат източник пред в. "Дейли мирър".

"Гуинет имаше твърди правила да не започват нова връзка незабавно, да запазят взаимно уважение, да гарантират щастието на двете си деца и да общуват през цялото време, но изглежда, че всичко това се е отразило като сигнал за пробуждане. Крис продължава да живее с нея, те са удивително влюбени и той все още носи брачната си халка. Може да се разделиха обмислено преди няколко месеца, но изглежда, че сега отново са двойка. Никой няма да се изненада, ако се съберат", допълни източникът.

Четете още: Гуинет Полтроу и Крис Мартин все още живеят заедно

Полтроу и Мартин, които имат две деца, Епъл и Моузес, засилиха слуховете, че са си дали нов шанс, след като бяха забелязани на романтична вечеря в Калифорния миналия уикенд. Но 41-годишната актриса твърди, че прекарва много време с фронтмена на Колдплей, защото иска да поддържа нещата последователни за децата.

"Те искаха да запазят нещата толкова стабилни и последователни, колкото е възможно заради децата. Прекарват много време като семейство и не са променили много неща, откакто обявиха раздялата си", разкри близък до русата красавица източник.

Четете още: Гуинет Полтроу: Да сложим край на омразата в интернет