Автор
Woman.bg

Гуинет Полтроу: Да сложим край на омразата в интернет

Актрисата Гуинет Полтроу иска омразата в интернет да бъде прекратена. Според нея публикуването на коментари в мрежата с обидно съдържание е "нехуманно".

Актрисата признава, че понякога се засяга от обидните забележки, адресирани към нея. Гадните коментари са болезнени, дори ако жертвата е звезда, каза тя на конференция на програмисти на уебсайтове.

Четете още: Гуинет Полтроу и Крис Мартин все още живеят заедно

"Като звезди, срещу нас винаги са хвърляни камъни и то поради основателна причина: Ние сме досадни. Някои от нас изглеждат добре, изглежда имаме пари, животът ни уж е като от приказка… Дори и да не е такъв случаят, ние го разбираме", каза Гуинет. "Когато някой надигне глава над повърхността, в която и да е област на работа, му отрязват главата. Ние по природа се чувстваме така и постъпваме така… "Това е, нещата стоят така", си казва всеки", добави тя.

Актрисата заяви, че обидите в интернет е все едно "да бъркат в раните от обидите в училище всеки ден отново и отново всеки ден". "Преглеждаш онлайн коментарите за себе си и приятелите си и осъзнаваш, че това е нехуманно. То е както по време на война - действаш по кървав нехуманен начин. Надявам се един ден да се избавим от това и да достигнем следващото ниво на съзнание", каза Гуинет Полтроу.

Четете още: Крис Мартин: Аз съм виновен за раздялата с Гуинет