Има ли почитатели на Гуен Стефани, които досега не са забелязали, че любимите цветове на любимата им звезда са черно, червено и бяло? Според нас това са и цветовете които най-много отиват на светлата й кожа и платинено русата й коса.

По-рано писахме за наградите „Грами“, които се състояха вчера вечерта в Лос Анджелис. Припомнете си всички зашеметяващи визии ето ТУК.

Четете още: Коя е най-добре облечената звезда на наградите „Грами“?

Нашата голяма определено е Гуен Стефани и не го крием. Възможно ли е една жена да изглежда толкова добре на 45 години, да успява да засенчи по-младите от нея със страхотна сценична изява и да се грижи за три прекрасни момченца? Трудно ни е да повярваме, но това е самата истина!

45-годишната звезда блесна на наградите „Грами“ с две изключително сексапилни визии – едната изцяло черно, другата в червено. И двете творения са на модна марка Versace и ни е трудно да реших коя от двете дрехи й стои по-добре.

За червения килим г-жа Страхотна се бе спряла на черен гащеризон от пролетно-лятната колекция за 2015-а на Atelier Versace.

Дрехата се характеризира с оригинален корсет, подчертаващ финото тяло на звездата. Гуен бе заложила на изискани черни обувки с остър връх и тънък ток, вдигната коса, „nude” устни, очна линия и черна спирала.

Да, Гуен не успя да си спечели статуетка, затова пък тя определно попадна в класацията за „най-добре облечена звезда на събитието“.

Втората й визия не бе по-малко впечатляваща и красива. Гуен изглеждаше като гръцка богиня в червена рокля без презрамки отново дело на модна марка Versace.

Минути преди да излезе на сцената Гуен сподели тази снимка в социалната мрежа:

Бехати Принслу, Адам Ливайн и Гуен Стефани:

Именно с тази специално за нея изработена рокля тя се появи на сцената заедно с Адам Ливайн, за да представят общата си балада „My Heart Is Open”.

Този път Гуен заложи на своята запазена марка – червеното червило. Ретро секси визията се опитва всячески да се възроди и според нас половинката на Гавин Росдейл много умело демонстрира именно този стил.

Вижте видео от тяхното изпълнение:

Коя от двете визии на певицата, майка и дизайнер ви допада най-много? Гласувайте по-долу в нашата анкета!

Четете още: Звездни двойки със стил

Замислили ли сте покупка на нов красив тоалет? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК