Актрисата Джесика Алба има наистина перфектно тяло! Мъжете мечтаят да са с нея, а дамите – да изглеждат като нея.

Обичаме да попадаме на снимки на известни личности, които показват, че и те са нормални хора и обичат да прекарват свобдното си време със семейство.

Джесика Алба бе щракната по време на почивка в Сейнт Бартс и най-силно впечатление ни направи не изумителното й тяло, а непрестанната грижа, която тя полагаше за децата си. Целувки, прегръдки, милувки... Джесика е една страхотна майка!

Четете още: Ето такъв бански костюм искаме за лятото

Сейнт Бартс е наричан най-красивият остров на Карибите и нищо чудно, че звездата и семейството й са избрали именно това място, за да отпочинат. Той е известен с белите си плажове, кристално чистите води и хълмист пейзаж, обграден от редица лагуни. Островът определено е скъпа дестинация, но е любимото място на богатите и световноизвестните знаменитости.

Лъчезарната майка наистина ни остави без думи с красивата си фигура. Трудно ни е да повярваме, че 33-годишната актриса изглежда по този начин след две деца!

Повечето хора си мислят, че всички знаменитости прекарват часове наред във фитнес залата, за да поддържат фигурата си. Но може би тайната на Джесика Алба се крие в хармонията и семейното щастие.

Насладете се на тези плажни кадри и споделете с нас къде сте планували вашата лятна отпуска.

Четете още: Харесва ли ви: Новата прическа на Джесика Алба?