Григор Димитров и Мария Шарапова се наслаждават на любовта си във френската столица, разкриват колегите от razkritia.com.

Григор Димитров и Мария Шарапова за пореден път затвориха устите на завистниците, които им предричат скорошна раздяла. Двете тенис звезди демонстрираха, че са заедно и по-влюбени от всякога по време на романтична разходка в Париж. Григор Димитров и Мария Шарапова публикуваха свои снимки от френската столица, на които се разхождат, въпреки дъжда.

Григор Димитров и Мария Шарапова са заедно в Париж.

Четете още: Вижте Мария Шарапова по бански

Четете още: Гришо и Маша със забавно селфи (снимка)

Двамата предпочетоха да пуснат поотделно снимките си, на които са доволно екипирани с чадъри. В момента спортната двойка се намира в Париж, тъй като и двамата се подготвят за откритото първенство по тенис на Франция Ролан Гарос. То започва в неделя, а нашият тенисист признава, че това е най-трудният му турнир от Големия шлем.

Четете още: Прекрасната постъпка на Гришо

В интервю за Евроспорт нашенецът разкри, че е настроен положително към предстоящото състезание и не крие надеждите си да се представи подобаващо. Димитров издаде още, че не следи мястото си в световната ранглиста и си няма на представа на кое място се намира.

Талантът от Хасково сподели още, че е изключително доволен от работата си с настоящия си треньор Роджър Рашийд, който по думите му е страхотен човек. „Радвам се, че имам възможност да тренирам с него“, споделя Димитров.