Автор
Woman.bg

Гримът Ви упорства? Три начина да го свалите красиво

Сбогом, изкуствен блясък! Брокатът е сред тазгодишните красиви тенденции. Той акцентира естествената красота по неподправен. Той е толкова красив, колкото и труден за премахване. Ситуация, която ни накара да се замислим и да намерим лесен начин да сваляме пайетения грим. Открихме го. След като изчистим подобаващо лицето си, с помощта на парченце скоч можем да премахнем остатъка брокат по кожата.

Погледни ме в очите. Очна линия, молив, сенки, спирала... всичките, особено, ако са водоустойчиви са трудни за разгримиране. Когато искате да свалите грима или просто да коригирате нанесения грим, използвайте памуче за уши, което напоявате леко с мицеларна вода. Препоръчително е то да бъде сухо за следите от спирала.

Харесваме матираните червила, но те са кошмарни за премахване. Затова използваме памучен диск за премахване на грим (за предпочитане 100% биологичен) с малко балсам за устни. Така премахваме голяма част от червилото, а за да изчистим напълно устните от грима е необходима четка за зъби с мек косъм и хладка вода.