Ето какво грим трикче сподели Николета Лозанова за изразени скули:

"Безспорно много жени мечтаят за ясно изразени скули, които се опитват да постигнат чрез филъри, хиалоронова киселина, която често превръща ефекта в дефект. Момичета, не допускайте да заприличате на малки сладки хамстерчета, а се усмихвайте естествено и със самочувствие, че сами сте подчертали скулите си, а ето как да го постигнете:

За скулптурирането използвайте прахообразна бронзова пудра, която поставете с четка за руж. Нанесете тъмен щрих в средата на бузите, като не стигайте до ушите. Наблегнете върху най-изпъкналата част. Олекотете наситеността на ружа, като на места отнемете от цвета с по-светлия тон от палитрата му.

Използвайте за по-тъмната гама на ружа кръгла и дебела четка - тип Кабуки. Като най-подходящата е от катеричи косъм. По-лекия нюанс нанесете чрез- по-малка и отново кръгла четка.

След това нанесете няколко точки малко кафеникаво розов кремообразен руж по дължината на скулите и към слепоочията – почти във формата на буквата "С". Ето, че вече сте една идея по-прелестни от преди малко!"

Източник: likealady.bg