Видяхме много стилни рокли на тазгодишните награди Грами, много абсурдни тоалети и известни личности, които независимо дали са се появили с красива или не толкова стилна визия на червения килим, винаги привличат вниманието върху себе си и биват коментирани.

Четете още: Коя е най-добре облечената звезда на наградите „Грами“?

Ким попада именно в третата категория. Тя може да си позволи най-скъпите и бляскави дрехи от новите модни колекции на дизайнерите, но понякога й липсва необходимата доза елегантност и финес, които да й помогнат да оглави класацията за „Най-стилно облечена знаменитост“.

Г-жа Уест се появи с тоалет от пролетно-лятната котюр колекция на Jean Paul Gaultier. Бронзовият халат беше с допълнителни детайли на раменете и на талията. Нежни бижута на Lorraine Schwartz допълваха визията й.

Оказа се, че стилист на риалити звездата за събитието е бил съпругът й Кание, който видял роклята онлайн и веднага поръчал дрехата, призна Ким. "Той се обадил на дизайнера и ето, че дрехата вече беше в гардероба ми. Аз съм най-щастливата жена на света!"

Четете още: Роклята на Ким от наградите "Грами" се разпаднала

Ким направи впечатление с по-къса прическа и перфектен грим. Майката на Норт има безупречна кожа и буквално блесна с нежни нюанси на бронзовото. Гримът е изключително свеж, секси и изискан.

Eфектният и бляскав макиаж е великолепно допълнение към наситения с драматизъм вечерен образ. Модерната гама от оттенъци на шоколад, капучино и искрящо злато идеално подчертават чувствеността на всяка една дама. А ако се спрете на тонално средство с ефект на загар, резултатът дори ще надмине очакванията ви!

Вижте по-долу видеото и разберете как да се сдобиете с красив грим като на Ким Кардашиян стъпка по стъпка:

Четете още: Изискан грим (видео)