Автор
Woman.bg

Григор и Никол издебнати в Града на ангелите (Видео)

Звездната двойка Григор Димитров и Никол Шерцингер не успя да избегне дебнещите обективи на папараците на излизане от луксозен италиански ресторант в Лос Анджелис.

Явно нашето момче иска да използва всяка свободна минута от времето си, посвещавайки я на любимата си, преди старта на турнира от сериите „Мастърс“ в Индиън Уелс.


Снимка: Profimedia

За да се скрият от любопитните светкавици, Григор и Никол бяха изведени през задния вход на заведението. Опитът им да избегнат тълпата фтографи обаче, се оказа безуспешен.

Ловките папараци бяха успели по някакъв начин да се вмъкнат в двора на реномираното заведение и дебнейки от там, търпеливо да дочакат влюбената двойка.


Снимка: Daily Mail

Въпреки изненадата, Никол и Григор запазиха самообладание и бързо се качиха в очакващия ги наблизо бял автомобил, който запраши в неизвестна посока.

Аутфитът на американската певица пък мълниеносно се превърна в обект на интерес от страна на множество световни издания. Дори "Дейли мейл" не пропусна да даде своята висока оценка от избора на комбинация от къса кожена пола и бели маратонки, които Никол бе избрала за срещата си с Григор в ресторанта.


Снимка: Daily mail

Съвсем наскоро пък Григор дефилира на ревю на Dolce&Gabbana по време на Седмицата на модата в Милано. На него очарователният Гришо доказа, че се справя перфектно не само на корта.

Вижте Григор и Никол на излизане от италианския ресторант във видеото >>>