Често се случва така, че когато отидем на море не можем да се насладим изцяло на почивката, да се сетим след като се приберем, че е можело да направим това и онова и да ни се случат много по-хубави неща.

Днес с лека ирония сме събрали за вас онези неща, които можем да броим като "грешки" и които е можело да направим по-добре:

Оглеждаме всички гларуси

От начало правим едно уточнение - ако сте с нагласата, че именно тази ще е почивката, в която да се отдадете на колкото се може повече плътски удоволствия, няма никакъв проблем да оглеждате всички гларуси. Ако обаче все пак подбирате и си търсите гадже, бъдете малко по-претенциозни относно онези мъже, които ви изглеждат като "гларуси", които само търсят поредната.

Сравняваме телата си с тези на кифлите на съседната хавлия

Разбира се, че всяка година малко преди лятото всички откачаме и се чудим на каква диета да се подложим, за да изглеждаме колкото се може по-добре на плажа. Но няма никакъв смисъл в това да се сравняваме с онези жени на хавлията отсреща, колкото и слаби и перфектни да са. Перфектни според кого?

Не сме си заредили телефона с достатъчно музика/батерия

Случва се да ни стане скучно и да искаме да се занимаваме с нещо различно от това да гледаме вълните. Точно в този момент се оказва, че нямаме достатъчно музика на телефона или батерия, с която да го поддържаме на линия.

Стоим с мокър бански/с пясък в банския

В сезона на вагиналните инфекции ви призоваваме: не стойте с мокър бански. Носете си чифт чист сух бански и кога излезете от водата отидете до тоалетната и сменете долнището - толкова лесно, а спестява толкова усилия.

Проваляме се на плажния белот с друга двойка

Играта на белот е от онези неща, които не всички умеем, трябва да признаем. Затова е хубаво да "тренираме на сухо" и да задобреем, поне до момента, в който стигнем заветния плаж.

Прекарваме повече време в това да лекуваме изгарянията на милото

Познатата ситуация: гаджето отказва да сложи слънцезащитен лосион и това прецаква кожата му. Вместо да си стоите спокойно на плажа, на вас ви се налага да го утешавате и да го мажете с кисело мляко или с мляко за тяло.