Автор
Woman.bg

Грандиозният спектакъл Кръстникът LIVE с две дати: 7 и 8 ноември

Първата официална за България кино премиера на неостаряващата класика на Франсис Форд Копола – Кръстникът (1972), ще бъде на 7 ноември, когато ще видим изключителен спектакъл с музика на живо, изпълнена от симфоничния оркестър на БНР. Интересът към „Кръстникът LIVE in Concert“ в София продължава да нараства и зала 1 на НДК може да се окаже тясна за всички желаещи да присъстват.

Ето защо организаторите от Кийн Актс и БНР обявиха втора дата на спектакъла в София – 8 ноември. Мястото отново е зала 1 на НДК, а билети на същите цени от 40 до 110лв. са вече в продажба.

Оказа се, че българската публика е жадна за „Кръстникът LIVE”. Дали заради носталгия по старата лента, дали заради любов към музиката или от жив интерес към проекта - може би заради всичко това, една дата се оказа недостатъчна. След като събитието бе обявено за 7 ноември, поради големият интерес на публиката, грандиозният спектакъл ще се повтори на 8 ноември, за да може повече хора да преживеят филмово-музикалната емоция и да се докоснат до магията на тези две изкуства, слели се в едно.

Любимият на няколко поколения шедьовър на световното кино никога не е имал своята официална премиера в България. Така с две дати, на 7 и 8 ноември, в най-голямата амфитеатрална зала в София, българската публика ще посрещне филма в един необичаен формат – “Кръстникът LIVE in Concert”. Под диригентството на самия създател на проекта - Джъстин Фрийър, симфоници ще изпълнят на живо музиката от незабравимия саундтрак, а всяка една емблематична сцена от лентата ще зазвучи по един нов, необикновен и вълнуващ начин.

КРЪСТНИКЪТ LIVE e предложение, което не може да откажете!

Билетите на цени от 40 до 110 лв.можете да откриете в мрежата на Eventim в цялата страна, включително и на 51 бензиностанции OMV и билетен център НДК.

Повече информация за събитието може да откриете на http://goo.gl/K0Rg35

Официален трейлър на THE GODFATHER LIVE: http://goo.gl/RewBaZ