Автор
Woman.bg

Гответе вкусно и здравословно дори и да не сте у дома

Има начин да приготвяте невероятно вкусни ястия, докато същевременно отделяте на близките си хора времето, от което взаимно се нуждаете!

Вече познавате този продукт - Philips Multicooker, най-незаменимият помощник в кухнята.

Новият мултифункционален уред от Philips ще Ви направи истински вълшебник на кулинарното изкуство, защото с негова помощ ще можете да подарите на близките си неподозирано голямо разнообразие от ястия – при това още по-вкусни.

Уредът разполага с 12 различни програми за готвене и 22 настройки за температурата. Дори когато нямате възможност да седнете на масата веднага щом храната е готова, с опцията за поддържане на топлината ястието ще ви очаква идеално затоплено.

С Philips Multicooker може да се борави изключително лесно и да се постигат удивителни резултати, дори от домакини, които не се справят толкова добре в кухнята, когато трябва да приготвят нещо сами.

Функцията пържене спестява всички главоболия от този иначе продължителен и неприятен процес на обработване на храна. Не са за пренебрегване и другите варианти, които пък са перфектни за един по-здравословен начин на готвене чрез печене, задушаване, варене и готвене на пара.

Невероятно, но факт – в един и същи уред можете да направите телешко варено, после крем карамел и за финал – кисело мляко.

Philips Multicooker разполага и с вътрешен съд с дебелина 2 мм, който разпределя равномерно топлината и предпазва от загаряне, както и със специална книжка с рецепти.

Освен всички други предимства, уредът ще Ви спечели с уникален дизайн и компактност.

Уредът би изглеждал чудесно във Вашата кухня, а освен това се поддържа изключително лесно и без проблем би могъл да пътува с вас, така че да се чувствате кулинарен вълшебник където и да сте.

Любопитна подробност, която разбрахме от Philips, е, че при покупка на Philips Multicooker в периода от 25 април до 20 юни тази година, всеки, който запази касовата си бележка и регистрира продукта си на сайта на промоцията, участва в томбола за други страхотни кухненски уреди от марката. Ще бъдат раздадени общо 24 комплекта на обща стойност над 300 лв. Повече за промоцията можете да разберете на http://www. philips.bg/cooker, където ще откриете и разнообразие от рецепти, които да изпробвате с новия си помощник в кухнята.