Сердика Център представя най-новите модни тенденции за пролет/лято 2015 в интерактивен видео lookbook.

В кратко видео стилистите на търговския център ви подготвят за всичко, което идните месеци могат да ви поднесат. Независимо дали искате просто да се наслаждавате на свободата, която летният сезон ви дава или ви трябва лека, но стилна рокля за незабравими преживявания на плажа, видео lookbook-ът на Сердика има идея за вас.

Не е пропусната и мъжката публика. За тях предложенията съчетават стил и удобство и доказват, че двете неща могат да съществуват заедно.

Съвсем в духа на идните балове, във видеото могат да се видят и нестандартни младежки комбинации.

В интерактивното видео освен да разгледате най-новото в Сердика, можете с един клик да получите и детайлна информация за цената на дрехите и аксесоарите, както и да разберете в кой магазин можете да ги намерите.

Вдъхновете се от ярките цветове, ефирните материи или от неочакваните комбинации и бързо разберете как да се сдобиете с тях. Никога не е било по-лесно и забавно да обновите гардероба си.

С най-разнообразното портфолио от модни марки в над 200 магазина, Сердика Център вече 5 години ви представя преди всички актуалните колекции на утвърдени марки от световния пазар. Интерактивната платформа доказва за пореден път, че Сердика е различното шопинг преживяване. Дори да сте далеч от магазините, пред компютъра или на мобилния си телефон, можете да бъдете в крак с най-новите модни тенденции.

За да видите повече, посетете страницата на интерактивния видео lookbook: http://www.serdikacenter.bg/videolookbook/ или официалния сайт на Сердика www.serdikacenter.bg