Наоми Кембъл е горда да е лице на пролетно-лятната кампания за 2015-а на модната марка "Agent Provocateur", съобщава Контактмюзик.

44-годишната красавица мисли, че е страхотно, че е избрана да е лице на новата линия на марката за бельо, тъй като това доказва, че жените на всякаква възраст могат да са секси.

"Страхотно е да бъда лице на кампанията пролет-лято 2015 г. на "Agent Provocateur", особено на 40 години!", споделя Кембъл.

Четете още: Наоми Кембъл: С годините омекнах много

Сара Шотън, творческата директорка на „Agent Provocateur” споделя, че с тази кампания целят да покажат, че красивото бельо отива и се цени от всички жени, независимо от възрастта. Шотън е категорична в избора си на модел "Наоми е олицетворение на жената Agent Provocateur - духовита, блестяща и уверена."



Снимките на Наоми са дело на фотографката и режисьорка Елън фон Ънуерт, която е специализирана в еротичната женственост и самата тя е работила като модел десет години преди да застане зад камерата.

Четете още: Джордан Дън и Наоми Кембъл рамо до рамо

"Наоми и Елън бяха идеални за това, тъй като и двете имат силни, индивидуални характери. Ние избрахме Елън, тъй като нейната естетика отразява безупречно чувствените, мистериозни отенъци на рекламната кампания. Наоми е изключителната жена "Agent Provocateur" - умна, красива и уверена", казва Сара пред сайта Style.com.

Разглеждайки кадрите от новата фотосесия, е трудно да повярваме, че британската звезда е на 44 г.!

Снимки: Vogue.ru; Източник: БГНЕС