За втора поредна година Несебър ще стане столица на латиното. Oт 18 до 20 юли на кораба дискотека „Captain Jack’s” на южния плаж в Несебър ще се прoведе Salsa & Kizomba Weekend 2014.

Много незабравими емоции под ритъма на салса, кизомба, меренге, бачата, кубатон, регетон очaкват почитателите на латиното, като програмата включва две вечерни партита (петък и събота вечер), а през трите дни (петък, събота и неделя) - забавни салса руеди, меренге и кубатон анимации, открити уроци + забавни игри с награди и още и още изненади с много положителен заряд.

И тази година чаровната и талантлива Вили от денс студио Марипоса ще докосне участниците във феста до магията на афрото, румбата като неизменна част от кубинската салса, както и особено популярния в Куба в последните години cubaton.

Гост на събитието ще е и бащата(за пловдивчани) на кубинската салса, който я пренесе от Куба в Пловдив – Александър Родригез. Той като един типичен кубинец ще завладее феновете на латиното с неизчерпаемата си енергията, отразена в неговия специалитет - традиционите салса руеди и меренге анимации.

Верните приятели на бащата на кизомбата в България – Гаро Узунян – талантливите и истински влюбени и отдадени на кизомбата Жоро и неговата партньорка Блага от Montfiz Kizombaholics ще покажат своя поглед върху този танц и своя индивидуален стил.
Участие в латино уикенда са заявили клубове по танци от цялата страна - София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Шумен, Горна Оряховица, Перник, Хасково като техният брой постоянно се увеличава. За забавните игри генералният спонсор – Матраци Блян е подготвил атрактивни награди, а от фирма Димитър Маджаров ще осигурят кетъринг с вкусни хапки за дните на фестивала.

Сред най-интересните дневни ивенти се открояват огромната салса руеда в морето, която ще направят салсеросите, състезание за най-издръжлива двойка, танцуваща на пясъка, кубатон анимации, меренге тунел и още и още забавни активности, носещи много положителни емоции на танцуващите и на всички присъстващи.

Така че не пропускайте това горещо лятно латино събитие - от 18 до 20 юли корабът на Южния плаж в Несебър ви очаква.

Купонът ще е там, а вие?


Повече можете да разберете на фейсбук страницата на събитието