Автор
Woman.bg

Гореща промоция на 14 февруари с любов към книгите

Българското интернет пространство се сдоби с ново място, посветено на книгите. Верига книжарници „Приятели” купиха онлайн книжарницата Sokrat.bg. По случай старта на проекта от екипа са подготвили изключителна промоция за влюбените в четенето. Само на 14 февруари първите 50 клиенти, които направят поръчка, ще получат 3 книги подарък от Priateli.bg.

Сайтът е с напълно нов дизайн и ново име - Priateli.bg.

„Целта ни е да предложим модерно място за среща с книгите. Благодарение на функционалния си и адаптивен дизайн, сайтът ще бъде винаги на разположение на клиентите – независимо дали ползват настолно, или мобилно устройство”, споделя управителят на Книжарници „Приятели” Павлин Якимов.

„Изградихме новия сайт върху добра основа. През 2014 г. Sokrat.bg получи номинация за Националната награда „Христо Г. Данов” в категория „Електронно издаване и нови технологии Онлайн книжарница”. Priateli.bg ще развие вече изградените добри практики и се надяваме да спечелим още нови приятели на книгите. Гарантираме бързо, компетентно и коректно обслужване, което включва и навременна информация за движението на вашата поръчка.”

Една от отличителните черти на сайта е секция, която предлага богата колекция от стари и антикварни издания на атрактивни цени. Наред с това Priateli.bg съдържа изчерпателен каталог на издадените книги в България и ревюта със собствен почерк и акцент.

„От три години книжарници „Приятели” са неразделна част от културния живот в 14 български града, а благодарение на сайта това ще стане в цялата страна. Лесно и достъпно посетителите ще научават литературни новини, информация за събития, както и любопитни публикации”, допълва Павлин Якимов.