Годината на Заека е изключително благосклонна към хората на изкуството, науката и на всички представители на интелигенцията.

Това е годината на семейството, време за укрепване на отношеният и много подходяща за брак, пишат от ezine.bg.

За Плъховете тази година няма да е безоблачна. Това се дължи най-вече на факта, че Плъхът и Заекът не се понасят. През 2011 Плъхът трябва да се опитва да избягва конфликтните ситуации.

Сега е време да помислите и да анализирате ситуацията, в която се намирате. Отделете повече време на семейството и приятелите си и най-накрая отделете малко време и за себе си.

За Вола тази година ще донесе успехи във всички насоки. Присъщото за Вола търпение през тази година ще бъде наградено. Очакват го само приятни изненади и възможности за почивка.



Тигърът ще има успехи в кариерата и е грехота да не се възползва от ситуацията и да изстиска всичко възможно, което може. В семейството му цари спокойствие, а конкурентите в бизнеса просто се изпаряват.

Родените в годината на Заека ще имат страхотни успехи във всичко. В семейството им цари щастие и уют. Цялата година ще мине безоблачно и Заекът ще има време да отиде на дълга почивка с любимите си хора.

Драконът ще получи голяма доза удоволствие от пътешествия по света, но не по работа, а като турист. В годината на Заека Драконът е на висота, той блести навсякъде и във всичко пред възхитените погледи на околните.

Змията ще се наслади на материални придобивки през тази година и ще се размине с много разочарования. Нейната мъдрост ще й помогне да е с няколко крачки пред другите.

Родените в годината на Коня ще се отдадат на страстта и на любовта. Флиртовете, които ще възникнат през тази година, няма да се развият в сериозни връзки. В бизнеса всичко върви напред и нагоре.

Козата ще получи оценката, която заслужава, както и повишение в работата. Успехът при противоположния пол е напълно гарантиран. Козата цяла година ще е в центъра на вниманието.

Маймуната ще напредне много в бизнеса, дори рисковите ситуации ще се развият благоприятно за нея. Въпросът е да не изпусне шанса си да спечели повече от обичайното.

Петелът ще изкара една спокойна година, без стремежи за развитие на кариерата и без очаквания в любовта. Изминалата година с негативите си влияе зле на психиката му и е добре да си почине и да се отпусне.

Кучето ще се отдаде на духовно развитие през 2011 година. Това е идеалното време за укрепване на семейството, както и за брак. За Кучето това не е най-доброто време за бизнес-начинания. Въпросът е не какво ще спечели, а дали ще успее да задържи спечеленото до този момент.

Годината на Заека е безпроблемна за Свинята. Тя ще се посвети най-вече на любовни проблеми. Който е женен, трябва да внимава, защото има риск семейството му да се разпадне заради изневяра. Свинята напредва материално в годината на Заека, но трябва да внимава при рискови сделки.