Автор
Woman.bg

Годеникът на Лейди Гага я глези с обувки за 295 000 долара

Истинска, луда любов се разиграва между ексцентричната певица Лейди Гага и годеникът й Тейлър Кийни.

През уикенда актьорът от "Chicago Fire" разтопи от удоволствие певицата като й подари три чифта обувки на Александър Маккуин и то не каквито и да са. В края на миналата седмица, в петък, Christie`s предложи на търг три чифта от емблематичната марка Armadillo от колекцията пролет - лято 2010. Истински шедьовър на изкуството обувките достигнаха златна цена - 295 000 долара /265 000 евро/. Сумата беше преведена на УНИЦЕФ и е предназначена да помогне на жителите пострадали от земетресението в Непал през април тази година.

На другия ден след търга британската марка разкри събраната сума, но не спомена нищо за щедрия купувач. Информацията в крайна сметка беше разкрита от Лейди Гага, която в неделя сподели, че е щастливата собственичка на обувките.

"Това е когато подаръка идва от рая, а най-добрият годеник на света се казва Тейлър Кийни", написа певицата в Инстаграм и качи снимка.

В края на годината в имението на актьора в Малибу двамата ще си кажат свещеното "да". За случая Лейди Гага помоли изпълнителя на популярна класическа и джаз музика Тони Бенет, с когото записа албум миналата година, да пее вечерта на сватбата. "Поканиха ме да пея и естествено ще го направя", потвърди от своя страна известният певец.

Източник: БГНЕС; Снимки: Instagram