Край на опъването на палатки! Стига с развиването на спални чували, пластмасови маси и столове. Къмпингът не това, което беше. Говорим за нов съвременен начин да сме сред природата без да се лишаваме от малките луксове в живота. Дали в юрта, иглу, хижа, типи или къща в клоните на дърво - Glamping-ът е начин да спим елегантно под звездното небе.

Освен това, нео-къмпингът е възможен целогодишно! Да, щом усетите нуждата да се потопите във вълшебния свят на Майка Природа може да тръгнете на момента. Европа, Азия, Америка и не само. С Glamping-а светът е Ваш.

Вдъхновен от "изкуството да живееш, не да съществуваш само" - този нов модел за пътуване сред природата. Чрез него откриваме нови хоризонти, съзираме повече впечатляващи части от флората и фауната, изпитваме силни емоции и се зареждаме с положителна енергия.

Осъзнаваме, че предложението за пътешествия е нестандартно. Факт е. Този тип туристическа философия е опит за усъвършенстване и обогатяване на модерния ни начин на живот. Този, свързан с душевното ни и физическо състояния, защото колкото повече потъваме в градското ежедневие, толкова повече рискуваме да изгубим себе си.