Автор
Woman.bg

Гентиана Халити: Първо се влюбвам в секса, тогава в мъжa

''Сексът е най-важната предпоставка за това една жена да се влюби'', заяви еротичният модел Гентиана Халити в ефира на предаването "Пуснете водата", пише tv7.bg.

Изкусителната силиконка защитаваше позицията "за" секс на първа среща. Според Гентиана жените се влюбват първо в секса, след това в мъжа, но това, че са с някого под завивките още на първата среща, не е критерий дали са лесни или не.

Блондинката сподели, че няма нужда да губи време, за да разбере дали един мъж й харесва. Гентиана преценява предварително и ако е убедена, че действително господинът й е интересен и иска да е с него, няма нищо против двамата да си легнат на първата среща.

Халити е категорична, че не може да има дългосрочна и сериозна връзка, ако сексът с партньора й не върви.

"Не мога да си представя, че ще ми е скучно и ще заспивам по време на секс, но ще имам трайни отношения или ще съжителствам с даден мъж", категорична е блондинката.

Заради тези убеждения и провокативно поведение Гентиана Халити признава, че често я питат дали не предлага и "екстра" услуги. Свикнала е с подмятанията, но не продава тялото си. Казва, че сред колежките й има такива момичета, но на нея й се струва отвратително.

Еротичният модел харесва добре поддържани господа с мускулесто тяло. "Не бих била с мъж, който няма тяло! Харесвам мъжкари. Държа да е много интелигентен. Носи ми се слава, че излизам със спортисти. Хората ги смятат за нискообразовани, но аз не съм излизала с глупав мъж!", казва Гентиана Халити.