Галена Великова, която през септември миналата година роди дъщеря си Енисей, е бременна с второто си дете, съобщи "Български новини".

“Чувствам се развълнувана, вече съм почти в четвъртия месец и с нетърпение очаквам да прегърна втората си рожба”, сподели тя.

Все още не е ясен пола на втората рожба на 38-годишната хореографката и гръцкият й съпруг Константинос. Двамата живеят в Атина от 17 години, където имат пет училища по танци. Двамата са женени от 15 г, но Галена отложила създаването на наследник, за да гради кариера.

Четете още: Бременната Галена Великова по бански

Галена и Константинос

Галена е печелила е българския и гръцкия шампионат по латино американски танци от 1996 до 2000 г., като в същото време активно обучава шампионите и повечето от състезаващите се двойки на България, Турция и Гърция.

Тя е пълноправен член на Международната асоциация на учителите по танци. През 2009 и 2010 е част от журито на предаванията „Dancing Starts” и „VIP Dance” в родния ефир. Жури е и във всички танцови формати, правени в Гърция. Управлява пет танцови студия, където се готвят шампионите на Гърция.

В момента Галена отново е в журито в „Денсинг старс”, но този път в неговия гръцки вариант.