Автор
Woman.bg

Галена си призна за тайната сватба, готви се за второ дете

Попфолк певицата Галена и нейният любим Галин преди време бяха на почивка в Тайланд. След това тяхно пътешествие се заговори, че именно там са минали под венчилото и са се врекли във вечна вярност. И макар че са си дали дума да не коментират случилото се, изпълнителката не отрече добрата новина.

"Бяхме в Тайланд. Това беше малка тайна, тъй като при пиршествата около мен самата не се чувствам добре. Не обичам да взимам подаръци, имам фобия – чувствам се неудобно. Това го установих на рождения си ден. Затова тия джумбарета не са толкова важни", обясни Галена в предаването "Преди обед" по bTV.

Четете още: Вижте моделите от новата колекция на Галена (снимки)

Междувременно фолк дивата продължава да е една от най-актуалните в бранша и не спира да обикаля по участия. В тази връзка отбелязва, че половинката ѝ не я ревнува, защото добре е запознат с това, което тя прави и разбира, че то е важно за нея.

"Знае, че няма да е вечно така. Освен това имаме планове и за второ детенце, така че Галин се успокоява с това. Стефан (бел. ред. - синът им) е най-напорист по тази тема. Ще е хубаво да се случи по-скоро, преди да навърша 30 съм го планувала, но това е Божа работа", обясни още тя.

Четете още: Галена прави от сина си модна икона (снимка)