Фолк певицата Галена призна за проблемите с мъжа си. Изпълнителката наруши мълчанието си и призна, че двамата са били наистина пред раздяла.

Гласовитата хубавица реши да проговори след слуховете, че кръшка на мъжа си с млад манекен, а той пък от своя страна си имал друга жена. И призна, че наистина с Галин са били на път да се разделят, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Фатална за отношенията им се оказала седмата годишнина от семейния им живот. За известно време дори се разделили, но след много разговори и откровени коментари, признали, че е по-добре да си дадат шанс един на друг.

„Не е заставал трети човек помежду ни, просто рутината ни уби. Онази първата тръпка, която изпитвахме помежду си с Галин, отдавна изчезна. Вече чувствата са далеч по-уравновесени, трудно е отново да запалим страстта помежду си. Прекрасният ни син Стефчо обаче успя да ни сплоти, да ни обедини и да ни направи по-силни от всякога. Преодоляхме критичната ситуация и сега сме много щастливи“, разкрива изпълнителката.

След като кризата в отношенията им преминала, Галин решил, че би било страхотно да имат още едно дете. За жалост обаче, се наложило да отложат плановете за бебето, тъй като певицата не иска да бърза с децата, а и в момента е на върха на кариерата си.

„Винаги съм мечтала за две деца, би било прекрасно, ако имам и момиченце. Искам обаче Стефчо да поотрасне още малко и едва тогава да се отдам отново на майчинството. В момента съм заредена с енергия и идеи за много нови проекти и в никакъв случай не ми се слиза от сцената“, признава още тя.

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.