Мисли да осинови дете, не знае колко чифта обувки има, обича да не свиква с образа в огледалото, би записала r&b албум, понякога няма време да яде, но иначе съгрешава със солено и обожава работата си. Bulevard.bg редставя Галена.

Беше ли срамежливо дете? Играеше на кукли или тичаше с момчетата?

Срамежлива - не мисля! От малка по семейни празници пеех пред всички гости, така че ми се наложи на ранна възраст да преодолея срамежливостта. Колкото до куклите и момчетата, и двете ми бяха интересни поравно, доста щуро дете бях.

Ами сега, като родител, кое ти се струва най-голямото предизвикателство?


Слава Богу, не съм сама във възпитанието и отглеждането на Стефан и досега предизвикателства не съм срещнала като родител. Пък и той е такова чудесно дете, не ми създава никакви главоболия.

Като предизвикателство в този смисъл приемам може би това, че искам малкия да живее в среда, изпълнена с обич и разбирателство, да го възпитам да бъде добър и сърцат, и се старая много да постигна това.

Ти си истински пример как майчинството не пречи на кариерата на една жена. Мислиш ли за второ дете?

Благодаря! Мисля, да. Млади сме, имаме много време пред себе си, така че със сигурност и това ще се случи. При всички положения Стефчо ще има братче или сестриче. Дори бях споделила в няколко интервюта, че обсъждаме и темата за осиновяване на дете, тъй като смятам, че съм готова за такава огромна отговорност, но времето ще покаже кога и как ще се случат нещата.

Колко рокли и колко чифта обувки имаш (приблизително)? Кои смяташ за най-голямото си шопинг съкровище?

Не мога да кажа, много са. Просто работата ми го изисква, а и отделно като всяка жена и аз обожавам шопинга. Всички вече знаят за страстта ми към красивите обувки, та ако трябва да определя най-голямото си шопинг съкровище, със сигурност ще са обувки. Но си ги обичам всички, така че няма да го направя (смее се).

Ти си в нашия Топ 5 на най-добре облечени български звезди, може би заради предпочитанията ти към марки, които не са толкова популярни у нас, но са на върха на световната мода. Осмели да работиш със стилист, докато у нас на почит е все още кичът. Не се ли страхуваше, че феновете ти няма да те разберат?


Може и да го е имало този момент на страх, да, но сега след като резултатът от работата ми със стилист е налице, мога да кажа, че определено беше крачка в правилната посока. Е, разбира се, има и хора, които ме обвиняват за разни неща, но целта ми определено не е да се харесвам на всички.

При нас го има този парадокс, че ако се появя повече от няколко пъти с един тоалет, веднага се почват едни приказки по мой адрес, пък после не съм си знаела роклите, прахосвала съм пари (смее се).

Добри изключително много ми помага и изцяло се грижи за начина, по който да изглеждам, за да мога да се концентрирам над работата си, и смятам, че така трябва да бъде. Така е по цял свят, радвам се, че и в България последните години навлиза тази тенденция.

Вижте цялото интервю на Галена в Bulevard.bg