Автор
Woman.bg

Гага била депресирана, но си спомнила за величието

Лейди Гага разкрива, че въпреки успешната 2013 г., в края на годината изпаднала в депресия.

"В края на миналата година бях много депресирана. Чувствах се напълно изчерпана, не долавях даже биенето на сърцето си. Бях разгневена, цинична и дълбоката тъга, в която бях изпаднала, ме влечеше като котва накъде си пожелае", разказва Гага пред сп. Harper`s Bazaar, като въпросният брой ще излезе през март.

Четете още: Лейди Гага спасила фенка от самоубийство

Четете още: Виктория e фен на Лейди Гага

"Направо не можех да се понасям. Светлината ми беше угаснала. Мислех си, че умирам. Но се насилих да се фокусирам върху хубави неща и с настъпването на януари започнах да се съвземам. Казах си: "Каквото и да ти е останало, дори една-единствена молекула светлина, ти трябва да я откриеш и да я мултиплицираш. Трябва да го сториш - заради самата теб, заради музиката си, заради феновете си, заради семейството си".

Четете още: Бруталната нова визия на Лейди Гага

Четете още: Лейди Гага e семпла в рекламна кампания на Versace

И още от умозрителните откровения на Гага: "Хубавото на депресията е, че не ти отнема таланта. Само прави по-трудно откриването му. Но аз винаги го откривам. Научих, че тъгата ми никога няма да унищожи великото у мен.

Просто трябва да се върнеш назад към величието и да откриеш малката светлинка, която ти е останала. Късметлийка съм, че успях да направя точно това - да намеря едно складирано блещукащо късче".

Четете още: Лейди Гага изригна срещу музикалния бизнес

Източник: БГНЕС