Тазгодишният фестивал в Кан бе белязан от изящното дефилиране по червения килим на красиви дами от света на съвременния шоубизнес, облечени в пленителни тоалети, но и от няколко гафа от страна на част от тях.

Една от въпросните красавици падна на червения килим, друга се оплете в роклята си, а няколко показаха на света повече, отколкото най-вероятно им се е искало, но всички до една изглеждаха толкова безупречно и така лъчезарно се усмихваха, че няма как да не им простиш неволната грешка и тя дори да започне да ти изглежда като сладка случка.

Започваме с повелителката на модния подиум Петра Немцова, която сме виждали стотици пъти изящно да върви по котешката пътека, но ето, че дори и това не я спаси от падане на червения килим. Красавицата се бе спряла пред фотографите, за позира и да ги поздрави, а когато реши да продължи, не усети, че е настъпила задната част на роклята си и се строполи на земята.

Модните гафове на звездите

Същата участ щеше да сполети и ослепителната Амал Клуни, която се бе омотала в дългия шлейф на великолепната си бледожълта рокля, но за щастие съпругът ѝ Джордж Клуни бе до нея и я придържаше, докато успее да излезе от капана на тоалета си.

Модните гафове на "0скар"-ите 2016

Жертва на тоалета си стана и Хайди Клум. Докато позираше за снимка на парти, организирано от Vanity Fair, в Кан роклята на красавицата, дело на модна къща Balmain, се скъса и задните части на топмодела се показаха. Звездата обаче въобще не се притесни от факта и дори качи клипче, запечатало момента, в профилите си в социалните мрежи.

Модните гафове на звездите

Френската актриса Лаура Калами пък показа повече, отколкото предполагаме, че е планирала, докато танцуваше кан-кан с колегите си на представянето на лентата Staying Vertical, с нейно участие.

Най-големите фотошоп гафове на 2015-а