Модните блогърки са известни, красиви и понякога ни се иска да знаем всичко за тях – как живеят, къде работят, къде почиват, с какво се хранят и кои са гаджетата им.

Често пъти ни се случва да любопитстваме и да се ровим из интернет пространството с надеждата да открием коя е половинката на любимата ни блогърка.

За съжаление това е доста трудна задача и ни отне време да намерим снимки и повече информация за гаджетата на едни от най-известните блогърки. Ето ТУК може да видите I част.

Продължение...


Scott Schuman + Garance Doré

http://www.garancedore.fr/

След седем години заедно и милиони постове в блоговете си Гаранс и Скот обявиха, че се разделят. Креативното фотографско дуо имаше огромно влияние върху модния свят, особено стрийт стил блогването, и със сигурност допринесе много за формирането на онлайн средата такава, каквато я познаваме днес.



Когато се запознават, Скот Шуман е обвързан, но предусеща края на тогавашните си отношения. Започват да излизат, а скоро след това Гаранс се мести от Франция в Ню Йорк, за да бъдат заедно. Шуман създава блога си The Sartorialist през 2005 с идеята да го превърне в платформа за двупосочна комуникация, вдъхновена от света на модата и влиянието й върху всекидневието.



Janne + Sandra Hagelstam a.k.a. 5Inchandup

http://5inchandup.blogspot.nl/

Сигурно е готино да имаш гадже, с което да имаш еднакъв моден стил и да носите почти еднакви дрехи. Сандра е една щастлива млада блогърка.



Karl Lindman + Elin Kling

http://www.elin-kling.com/the-wall

Елин Клинг е смятана за моден гуру в интернет пространството. Карл и Елин са перфектната двойка. Годеника на Елин работи като арт директор за Inteview Magazine и има собствена модна линия, която се казва „Totême“.

Четете още: Стрийт стил: Деним върху деним



Maurits + Negin Mirsalehi

http://neginmirsalehi.com/

Мауриц и Негин са заедно от осем години. Запознали се в училище и дори са ходили в един и същи университет. И двмата обичат да пътуват и да готвят.



Ralph van Vugt + Rebecca a.k.a. Raspberry Rouge

http://raspberry-rouge.com/

Гаджето на Ребека е известен диджей и благодарение на работата си той често пътува.



Thomas + Charlotte Groeneveld a.k.a. THEFASHIONGUITAR

http://thefashionguitar.com/

Тази сладка двойка си каза „Да“ през април тази година. Томас и Шарлот имат две прекрасни деца – Джеймс на 2 години и Стела само на 6 месеца.

Четете още: Вдъхновение на деня: Леопардови боти

Richard Nicholls + Andy Torres a.k.a. Style Scrapbook


http://stylescrapbook.com/

Блогърката Андреа (Анди) Торес от Амстердам е шампион по стрийт стайл - всеки ден е облечена ефектно, и то без много усилия. Способна е да облече всичко, без да изглежда нито твърде раздърпано, нито натруфено. Снимките са дело на Ричард, който запечатва всеки един нейн тоалет.



Christopher Dowson + Rumi Neely a.k.a. Fashion Toast

http://fashiontoast.com/

Любовната история на Кристофър и Руми започва по подобен начин както с бившето й гадже през 2007-ма. Докато Руми се опитва да се снима сама тя се подхлъзва на едни стълби, когато Колин (бишето й гадже) случайно минава покрай нея и й предлага помощ. Те няколко пъти са се разделяли и събирали, но в крайна сметка са решили окончателно да се разделят. В момента Руми е щастливо обвързана с Кристофър.



Temoc Gonzalez + Julie Sarinana a.k.a. Sincerely Jules


http://sincerelyjules.com/

Джули е една от любимите ни модни блогърки и много се радваме да разберем, че си има един не по-малко стилен и привлекателен приятел. Темок е нейн фотограф и мениджър.



Jos Hooiveld + Anouk Bos from Anouk Yve

http://anoukyve.creatorsofdesire.com/