Само преди два месеца звездната майка Фърги реши да ни изненада с ново видео, което имаше за цел да ни сгрее през студените дни. Заедно с парчето, изпълнителката ни отвежда право към Западното крайбрежие.

Видео клипът е към новия й сингъл “L.A.LOVE (la la)”, продуциран от DJ Mustard.

Четете още: Любовта на Фърги + Джош = Аксел

39-годишната звезда, не е пускала нов албум от осем години насам. Феновите й са доволни от нейното завръщане и силно я подкрепят. Певицата потвърди, че работи по нов солов албум, който се очаква да излезе в средата на август.

Фърги може да се похвали с над 2 милиона гледания на видеото за 3 дни – това определено е силно завръщане! Очертава се една доста добра година за съпругата на Джош Дюамел.


В скорошно интервю Фърги призна, че черпи вдъхновение от сина си: „Имам няколко идеи за песни за Аксел… Аз съм все още същото лудо момиче, което обича да слуша групи като NWA. Не съм променила вкуса си към музиката, нито принципите си… Обичам да се забавлявам със совята сексуалност и да си прекарвам времето добре“.

Фърги си е същата – амбициозна, работлива и пълна с идеи. По време на баскетболен мач тя демонстрира страхотна фигура:



39-годишната красавица буквално избухна на баскетболното игрище и смая всички фенове и баскетболисти с впечатляваща визия и енергично шоу.

Блондинката бе заложила на секси тоалет, състоящ се от късо златисто яке, кожен панталон по тялото и златисти обувки на високи токчета.

Какво ще кажете за визията на Фърги?

Фърги отдели малко време да се снима със свой почитател:

Четете още: Фърги и Джей Зи с една и съща блуза