Известният холивудски актьор Ричард Гиър попада в интересна и забавна ситуация, след като френска туристка в Ню Йорк го взе за бездомник.

Французойката Карин Гомбо видяла възрастен мъж да рови в кофите за боклук край италиански ресторант. Гомбо решила,че трябва да направи нещо по въпроса и споделя парче от пицата си на възрастния бездомник. Едва на следващия ден, туристката разбира от медиите, кой е бил бездомникът край ресторантчето. Самият Ричард Гиър.

„Той попита: „Какво има в пакета?“ Опитах се да му отговаря на английски, но половината фраза казах на френски. Казах: „Извинете, но пицата е студена.“ Той отвърна: „Много благодаря, Бог да ви пази“, разказва Гомбо.

Французойката изобщо си нямала представа с кого разговаряла на улицата, но след два дни служител на хотела, в който отседнало семейството, й показал снимка във в. „Ню Йорк пост“. И от нея научила, че бездомникът бил всъщност холивудската звезда Ричард Гиър, пише БГНЕС.

„Това беше направо вълшебно. Тази история е истинска лудост. Просто е невероятно, че подобно нещо се е случило“, признава французойката пред "Ню Йорк Пост", които я потърсили за коментар. Тя добавя, че смята Гиър за привлекателен мъж, въпреки 64-те му години.

Оказва се, че по време на разходката си французойката и семейството й попаднали на снимките на филма „От незапомнени времена“, в който Ричард Гиър играе една от главните роли.