Автор
Woman.bg

Формула на любовта – подаръци за Свети Валентин

С малко усилия и искрено желание да зарадвате себе си и половинката си можете да направите Свети Валентин най-незабравимия ден от годината!

Много скоро идва Денят на влюбените с неговата вълшебна и главозамайващо романтична атмосфера. Празникът е очакван с нетърпение не само от влюбените двойки, но и от онези, чието сърце все още е на мушката на Купидон.

Четете още: Свети Валентин без захар

Още по-прекрасно е, че тази година Свети Валентин се пада в почивен ден – събота. Ще можете да разполагате с цялото си време и да наситите празника с приятни изненади от сутринта до вечерта, радвайки се на страстен завършек. Какви точно изненади да приготвите за любимия? Ще ви дадем няколко идеи, които ще допаднат както на вас, така и половинката ви.

09:00 ч. - кафе в леглото

Дори ако имате навика всеки ден да глезите себе си и любимия си с вкусна закуска в леглото, този мил ритуал може да добие празничен оттенък. Ползвайте съдове и салфетки с декорация във вид на ангели и сърчица, оставете на подноса картичка „валентинка“ с нежно пожелание за любов и щастие, сложете до леглото ваза със свежи цветя.

Четете още: В чест на Св. Валентин: Джинджифилови сладки с розов топинг

Вместо разтворимо кафе или чай в пакетчета направете турско кафе, горещо какао или прясно изстискан фреш. Обичайните сандвичи можете да замените с хрупкави кроасани (най-добре ще е, ако имате пекарня близо до вкъщи), тънки палачинки или нежни бухти. Както знаете, любовта на мъжа минава през стомаха!

12:00 ч. - време за подаръци

Възможно е поради липса на време да не сте купили предварително основната изненада за Деня на влюбените. Значи е време да отидете на пазар!

Четете още: Идеи за неговия подарък

Какво да изберете, за да разпалите чувственото настроение и да угодите на вкусовете на любимия? В никоя модерна дреха и в никое „умно“ устройство няма толкова душа, топлина и красота, колкото в хубавия одеколон или парфюм. Сигурни сме, че можете да намерите най-добрия подарък в парфюмерията. Ароматът ще ви обгръща и настройва романтично, винаги ще ви напомня за вълнуващите моменти от вашата връзка.


15:00 ч. - добър апетит!

Уморихте ли се от празничното пазаруване? Отидете да обядвате в любимия ви ресторант или в непознато заведение, за което сте чували добри отзиви. Докато чакате поръчката ви да дойде, можете да направите истински SMS-фойерверк за любимия си. Цитирайте романтични стихове, спомнете си общите ви трогателни и весели моменти, пращайте колажи, картинки и снимки, които да нашепват „любов, любов и пак любов“.

Четете още: Секс през цялата нощ

18:00 ч. - празникът продължава

Спомнете си колко рядко имате възможността да се поразходите с любимия по важните, романтичните и паметните за вас места. Направете го на Свети Валентин и се заредете с положителни впечатления и вдъхновение. Ако още сте необвързани, този ден ще е идеален, за да се обадите на близък за вас човек и да се разходите спокойно, потънали в задушевен разговор. Направете си няколко снимки за спомен – всяка снимка ще е сполучлива, ако очите ви светят от щастие!

Ако времето е лошо или ви спират други обстоятелства – отидете на кино или на изложба, на Свети Валентин винаги има много събития. Колкото повече интересни неща видите, толкова по-ярки спомени ще ви останат.


21:00 ч. - романтика на свещи

Не измъчвайте половинката с очакване на подарък – ако не сте го връчили още през деня, ощастливете любимия си още сега. Следва свободна програма – сърцето ви и домът ви трябва да бъдат затворени за странични съвети и погледи.

Независимо дали сте обвързани или не, чудесно е на Свети Валентин да хапнете лека вечеря на свещи, да потанцувате (защо пък не?), да послушате хубава музика и да вземете ароматна вана.

Четете още: 14 идеи за секс на Свети Валентин

Киноманите сигурно ще си пуснат „Закуска при Тифани“, „Хубава жена“, „Имате поща“, „Титаник“ или „Тетрадката“, за да се слеят за пореден път с преживяванията на героите и да тръпнат на по-вълнуващите сцени. За щастие истинската любов я има и извън екрана, което сигурно ще усетите, ако празнувате Деня на влюбените с най-скъпия си човек.

Нека Свети Валентин бъде красив, вълшебен и романтичен за вас!