Обявената за супермодел на 2013-та година Кара Делевин несъмнено е една от звездите в света на модата с най-изваяно тяло.

Перфектната си форма красавицата не поддържа с диети, напротив тя винаги хапва каквото си поиска... включително и храни от ресторантите за бързо хранене. Припомняме ви, че по време на модното шоу на Victoria’s Secret Кара обядваше с меню от Mc Donald’s, а вечеряше с пица.

Единственото, което Делевин прави, за да изглежда добре, е да тренира по един час на ден. Фитнес режимът й е изготвен от треньора на звездите Джеймс Дълган, който споделя, че упражненията на Кара са съобразени с нейната физика - по природа тя е слаба и не е склонна към напълняване. Самата Кара многократно е коментирала, че желае да има тяло с повече извивки и се опитва да качи няколко килограма.

Пред британския вестник Telegraph Дълган разкри точния списък с упражнения, които Делевин практикува всяка седмица и допълни, че те са подходящи за слаби жени, които просто искат да поддържат тялото си стегнато.

Понеделник - 45 минути бягане и 15 минути скачане на въже.

Вторник - 60 минути кикбокс.

Сряда - 15 минути скачане на въже и 20 минути бягане.

Четвъртък - 25 минути упражнения за крака с тежести, 25 минути упражнения за корем, 10 минути скачане на въже.

Петък - 45 минути йога.

Събота - 45 минути пилатес и 15 минути коремни преси.

Неделя - ден за почивка.