Несъмнено Адриана Лима е една от известните дами, притежаващи най-поддържаното тяло. Красавицата смая всички, когато стопи килограмите от втората си бременност за няколко седмици и по-малко от два месеца след раждането се появи на модното шоу на Victoria's Secret.

Лима споделя, че е постигнала това чрез строг хранителен режим и усилени тренировки.

Тренировъчният режим на Адриана включва Hight Intensity Interval Training или Високо интензивна интервална тренировка, която по същество се състои от повторения на упражнения с висока интензивност, последвани от такива с по-малка интензивност. Този метод е идеално средство за топене на мазнини и подобряване на състоянието на сърдечно-съдовата система.

Четете още: Мъжът на Адриана Лима й изневерил със съседката

В своята ежедневна тренировка бразилската красавица включва и упражнения за мускулатурата. Звездата много държи на клековете и упражненията за корем и споделя, че не обича да използва машини и тежести при тренировките си за корем, а предпочита интензивни оформящи упражнения.

Адрияна практикува и бокс, като е категорична, че той не е само сигурен път към добрата визия, но и изостря мисълта, рефлексите и действа разтоварващо.

Сексапилната знаменитост тренира и йога, която спомага за пластичността на тялото й, както и бойното изкуство Капоейра, комбиниращо танци и музика с бързи движения и голяма сила.