Морган Микенас е фитнес блогърка от Индиана, която предизвика наистина голяма полемика в интернет. Красавицата безспорно има чудесна фигура, за която полага доста грижи, но фокусът на интереса попадна върху нея след серия от фотоси, в които тя разкрива, че не е премахвала окосмяването по тялото си повече от година.

"Като показвам окосмяването си, искам да направя впечатление. Престанете да слушате гласовете, които ни казват цял живот, че трябва да изглеждаме по определен начин, за да бъдем оценени, уважавани и привлекателни. Според мен всеки сам трябва да реши кое го кара да се чувства най-комфортно в кожата си", коментира Морган.

Трябва да признаем, че след появата на снимките на блогърката в екипа ни се разрази разпалена дискусия относно истинността на фотосите на Морган. Сигурни бяхме, че Фотошоп е играл по кадрите. Оказа се, че сме сбъркали - открихме видео, в което Морган споделя за своята сага с обезкосмяването и нагледно показва, че тя наистина е предпочела да бъде съвсем натурална. Микенас разкрива още, че невинаги се е чувствала толкова уверена, колкото е в момента. Тя започнала да се бръсне в гимназията, след като момичета се подиграли на "косматите й крака". "Отидох право при майка си вкъщи и разплакана й казах, че трябва да ме научи да си бръсна краката", припомня си тя.



Четете още: Перфектна фигура над 50. Eто как я постигат те!

Когато космите й пораснели, тя се чувствала "мръсна" и "засрамена". "Тогава бях принудена да се бръсна, за да мога да се чувствам добре и секси", допълва Морган.

Миналата година красавицата преосмислила решението си. "Прекалено много време ми отнемаше да се бръсна под душа. Един ден просто си казах: Защо все още правя това, след като ми отнема толкова много време?", продължава размислите си блогърката.

След като минало малко време, Морган решила, че се чувства добре и взела решението да бъде съвсем естествена. "Обожавам космите по тялото си. Обожавам космите, които растат по него. Просто ми харесва да бъда възможно най-натурална", признава тя.