Остава по-малко от една седмица до най-голямото събитие за електронна музика на Балканите SOLAR EASTER T R I N I T Y.

Фестивалът ще се случи в Inter Expo Center на 17 април, четвъртък, и ще представи три отделни събития в едно - 3 зали, 3 различни програми, 13 диджея, с 1 билет!

Пространствата ще бъдат преобразени от лидерите в моушън графиката и визуалните изображения, най-добрият екип за аудио-визуално шоу на електронната сцена в света - REACH VISUALS.

Последни билети на цена от 50 лв. и ВИП пропуски остават налични в мрежата на Eventim и Yalta Club.



Във FLOOR 3 ще се подвизава CHRIS LIEBING - диджей, продуцент, радио водещ на ежеседмично шоу и водеща сила зад CLR (Collabs Live Act) и Spinclub Reсordings.

Въпреки че Chris не спира да изследва различни музикални стилове, той остава верен на техно корените. Chris е един от първите, които използват новите възможности в дигитализацията на музиката, a манипулацията на индивидуални елементи в реално време играе важна роля в сетовете му. Първият му албум - Evolution, става известен за отрицателно време и му спечелва едно от първите резидентски места в Cocoon, Ibiza.



FLOOR 3 ще вибрира и под звуците на музиката на GARY BECK. Получил признанието и подкрепата на най-големите имена в техно индустрията като Pete Tong, Dubfire, Richie Hawtin, артистът поддържа перманентно висока репутация. Стилът му може да бъде чут както в собствения му в лейбъл Bek Audio, така и в продукциите на Saved, Soma, Electric Deluxe, Drumcode.

Благодарение на последователността си, GARY отбелязва много успехи, като парчето “Say What”, превърнало се в световен хит. Паралелно с това обаче артистът често се връща към техно корените на музиката си в парчета като Electric Deluxe на Speedy J и Figure на Len Faki.



Kevin McHugh, скрит зад псевдонима AMBIVALENT, е другото явление, с което ще се срещнем на 17 април. Малко след като стартира кариера си, АMBIVALENT е припознат от Richie Hawtin и двамата стават ко-продуценти на шоуто Plastikman на Mutek през 2004-а. Две години по-късно, Kevin издава дебютния албум за Clink Label, а тракът R U OK надминава очакванията на меломаните и оглавява световните класациите. AMBIVALENT по име и амбивалентен (противоречив) по природа, музиката на Kevin отправя дръзки музикални послания, стимулиращи както инстинкта, така и интелекта. Безразсъдната свобода и хедонизъм на берлинската субкултура и по-концептуалният Ню Йорк, където е базиран Kevin, изцяло повлияват и сформират почерка му. Сетовете му се отличават с експериментална мултимедия, градски инсталации и артистични форми с времеви, физически, пространствени и минимал елементи, докато звукът прелива от хаус до техно.

FLOOR 3 ще бъде допълнен и от младата българска надежда PHILIP CHERNIKOV. Едва на 23 години, той вече е част от диджей селекцията на Yalta Club. PHILIP има афинитет към интелигентната, енергична и танцувална електронна музика. Стилът му е повлиян от идола му в тази индустрия - диджей Liubo Ursiny, както и от култовите Marco Carola, Luciano, Danny Tenaglia и Richie Hawtin.

FLOOR 3 е и мястото, на което ще има бар на два етажа, като достъпът до второто ниво ще е отворен само за притежателите на VIP билети.

Програма по часове
Floor 1:
Open - LIUBO URSINY
1:00 – 7:00 ADAM BEYER B2B JOSEPH CAPRIATI (SPECIAL 6H Set)
Floor 2:
Open - VALDY
00:00 – 2:00 ADAM PORT B2B &ME
2:00 – 4:00 NYMA
4:00 – 6:00 MAGDA
6:00 – 8:00 TROY PIERCE
Floor 3:
Open - PHILIP CHERNIKOV
1:00 – 3:00 AMBIVALENT
3:00 – 5:00 GARY BECK
5:00 – 9:00 CHRIS LIEBING