Автор
Woman.bg

Филмът, за който всички говорят с официална премиера в Сердика Център

28 март. 19:00 часа. Ниво -1, Сердика Център.
Вход свободен!

Пригответе се за червен килим, отблясък на светкавици, огромен киноекран и … една вечер в Hollywood стил. Време е за официалната премиера на горещата кинолента по случай петата годишнина на Сердика Център – „5 години различен, като теб“. Водещи на събитието ще бъдат легендите на българското кино Катерина Евро и Георги Мамалев.

Броени часове след края на най-мащабния кастинг за главна роля в историята на търговския център, режисьорът на продукцията сподели, че над 1600 от посетителите на Сердика Център са взели участие в него в рамките на 16-дневния период на кампанията. Мъже, жени и деца на различна възраст, с различни интереси и професии влязоха „във филма“ на петте снимачни площадки с декори, професионални актьори, оператори и асистенти. Сцените от петте мини филма „Сто лица на модата“, „Дръзките авантюристи“, „Смелите мечтатели“, „Винаги на мода“ и „Различен, като теб“ прозвучаха на над 10, между които даже и виетнамски. А импровизациите бяха щури и нестандартни, но затова и толкова успешни.

Освен ексклузивна първа прожекция на филма „5 години различен, като теб“, гостите на премиерата на 28 март ще научат първи и кои са петимата щастливци, които ще спечелят 5 ваучера по 5000лв. за пазаруване от Сердика Център. Победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип измежду всички участници в кастингите, попълнили талон за регистрация по време на кампанията.

Цялото настроение, желание и енергия на участниците в кино проекта поставиха финалните щрихи по сценария на филма. Ето защо „5 години различен, като теб“ е една съвместна продукция на Сердика Център и… всички новоизгряващи звезди на киното, а именно - самите ВИЕ.!

Повече информация можете да откриете на www.serdikacenter.bg, www.5godiniserdikacenter.bg и на официалната страница на Сердика Център във Facebook.