Социалните медии за пореден път изиграха лоша шега на риалити звездата Ким Кардашиян. След като миналата година тя бе ограбена в Париж, защото пусна в реално време снимки на скъпоценностите си, които беше взела със себе си във френската столица, днес Ким се забърква в истински нарко скандал. Тя пусна в Снапчат няколко свои кадъра, в което няма нищо лошо. Но какво се оказа - стотици наблюдателни фенове по света забелязаха две съмнителни линии на масата зад нея, които поразително приличат на линии от кокаин. Почитателите побързаха да изразят притесненията си, че Ким е на тежки наркотици. Риалити звездата пък се втурна да опровергава слуховете, но се оплете като пиле в кълчища.



Четете още: Открийте разликите: Двойничките на сестрите Кардашиян

Първоначално Ким твърдеше, че линиите са от захар: „Не бива шега с подобни слухове, затова ще ги спра много бързо. Това е захар от бонбоните, които си купихме от Dylan's candy shop“, написа тя бързо в Twitter.

Малко по-късно Ким отново се свърза с феновете си чрез социалните мрежи като разкри, че линиите всъщност са от мрамора на масата.

„Ок приятели, върнах се обратно в хотелската си стая. Вижте масата, тя е в същата позиция. Линиите са още там!“, написа тя. Ким започна отново да се оправдава и допълни, че наистина е била в магазина за захарни изделия и даже държеше торбичка от него като доказателство.

„Смятах, че това е останало от захарните ни пръчици. Аз съм майка, това не е част от начина ми на живот“, допълни Ким.