Остават броени дни до най-страшния и същевременно забавен за децата празник, когато всички те се дегизират, плашат и се смеят, събирайки лакомства от врата на врата.

В навечерието на Хелоуин, сред всички вампири, вещици и малки чудовища, ще има и принцеси, принцове и феерични същества, които ще обикалят градските улици с кошничка в ръка.

Да, празникът на Вси Светии е повод за забава. А какво по-приятно от това децата ни да са облечени в отличаващи се тоалети. Забравете за обичайните вещици, каубои и други изтъркани герои. Тази година празникът изисква стил и красота, феерия, блян и свобода.

Актуалните карнавални костюми за момиченцата са тези на добрите феи, невини принцеси и героини, като тази от "Алиса в странта на чудесата". Отдалечаваме се от образите на лошата мащеха и ледената кралица, за да вкараме поезия и нежност в нощта.

Момчетата от своя страна ще бъдат безстрашни принцове на бели коне, стражи и супергерои, като Батман и не само.

Нетрадиционни, празничните премени тази година ще се открояват със своите оригиналност и стил... за един незабравим семеен празник под всеизвестния наслов "Пакост или сладкиш".