Автор
Woman.bg

Фарел Уилямс се сдоби със звезда на холивудската Алея на славата

Музикант, композитор, дизайнер, продуцент на популярно предаване – трудно е за вярване, че един човек може да поеме толкова много роли. Фарел Уилямс, за когото говорим толкова много през последните няколко дни, го прави и не само, че се справя, а и във всяко свое амплоа постига изключителен успех. Заслужено, преди няколко дни, „мулти-талантливият“ Уилямс се сдоби със своя звезда на холивудската Алея на славата.

Тя е под номер 2537 на алеята на известните (предишният номер бе украсен с името на Кристоф Валц). Приветствено слово към 41-годишния Фарел отправи водещата Елън Дедженерис.



Героят на тържеството дойде на церемонията по откриването в негова запазена марка шапка, светло яке от собствената си линия облекла Billionaire Boys Club и дънки Adidas.

Фарел стана популярен предимно като музикален продуцент, работил с редица звезди от ранга на Бритни Спиърс и Jay-Z, но през последните години той направи и успешна карирера като солов артист.



За хита си Happy музикантът миналата година бе номиниран с „Оскар“ в категорията „Най-добър саундтрак“, а същата песен бе 10 последователни седмици начело на Billboard топ 100

В момента Фарел е един „менторите“ в телевизионното шоу The Voice и името му стана още по-разпознаваемо, припомнят от inlife.bg.

Четете още: Цветната визия на Гуен: Да или не?