Автор
Woman.bg

Факти, които той иска да знаем, но никога няма да ни каже

Мислите ли, че познавате и разбирате достатъчно добре желанията на половинката си?

Със сигурност има факти, които ви убягват, но и мъжът до вас няма да ви сподели. Днес ще ви разкрием 5-те тайни на мъжете, които ви се иска да научите и които ще ви помогнат да разгадавате по-бързо желанията и чувствата им. С други думи - съкратен наръчник с полезни съвети за дамите в леглото.

1.Преди всичко той иска да ви задоволи

Да, дори и да става дума за секс за една нощ, той иска да ви задоволи. Затова се чувствайте свободни да му споделите какво ви възбужда и какво би ви доставило по-голямо удоволствие. Ако вие се наслаждавате на акта и той ще го прави. Също така се чувствайте свободни да му кажете и ако нещо ви дразни, или ви притеснява.

2.Физическият контакт е много важен за него

Мъжете винаги обичат физическия контакт, дори и когато не сте в леглото. Не пропускайте повод да му покажете, че сте привлечени от него с помощта на жестове и докосване, защото това ще го накара да ви желае още повече.



3.За него сексът никога не е "просто секс"

Много от нас живеят със заблудата, че мъжете не изпитват емоционална привързаност по време на секс. Истината е, че мъжете изпитват трудности да изразяват с думи привързаността си, но със сигурност умеят да я показват по време на акта.

Четете още: Вълнуващи секс пози за взривяващ оргазъм

4.С удоволствие ще отговори на всичките ви въпроси

Със сигурност ще спечелите още повече симпатиите му, ако го попитате какво харесва в леглото. Мъжете обичат да бъдат ясни, но много от тях по-скоро биха изчакали да им зададете въпрос, отколкото сами да ви споделят. Също така обичат искреността и ако подходите откровено към него, той ще го оцени.

Четете още: Каква е перфектната възрастова разлика с партньора ни?