Автор
Woman.bg

Европейските градове, които да посетите с бюджет от 100 лева

Негласно казана истина е, че билетите на авиокомпаниите са най-евтини през есента, както и в периода след нова година. Ето защо сега е моментът да планирате една наистина достъпна екскурзия до някой живописен европейски град и да се насладите на една романтична есенна атмосфера.

За вас сме избрали дестинации, които можете да си позволите, благодарение на нискотарифната компания Wizz air, която предлага билети до там. И така, хванете любимия мъж под ръка и отскочете до някой от следните градове за уикенда:

Кьолн, Германия

Това е една нова дестинация за Wizz air, ето защо ще дадете наистина минимална сума пари за пътни разходи. В този живописен град се намира втората по височина категрала в Германия, която се характеризира с уникална архитектура в готически стил. Невероятна гледка може да се открие пред вашите очи, благодарение на красивия мост, намиращ се в непосредствена близост до катедралата. "Виж Кьолн и умри!", пък обичат да се шегуват жителите на градчето и да твърдят, че който не е видял този Кьолн, не знае нищо за Германия.

Неапол, Италия

Това също е от сравнително новите дестинации, ето защо можете да си позволите една екскурзия до там. Несравнимо е усещането да се разхождаш по уникалните малки италиански улички, изобилстващи от цветове и настроения. Най-големият пристанищен град в Южната част очарова с живописни пейзажи, сякаш излезли от туристическа картичка, а от всеки прозорец приветливо посрещат цветя. Малко известно за Неапол е, че в него се намират едни от най-красивите оперни и театрални сгради в света. Изкуство, история и разходки до пристанището – Неапол гарантира спиращи дъха гледки и романтични преживявания!

Милано, Италия

До Милано винаги се намират евтини билети, а плюсът е, че с нискотарифната компания спирате на летището в Бергамо - едно от най-красивите, сгушени в планината италиански градчета. По-евтин хотел бихте могли да си намерите именно там, с изглед към прекрасните и блещукащи вечерни светлини на града. В Милано пък можете да се насладите на една от най-красивите катедрали в Света - Duomo di Milano, абсолютен шедьовър в готическото изкуство. На прочутия площад Piaca del Duomo бихте могли да нахраните многобройните гълъби, да си направите прекрасни снимки, да отидете на велик шопинг тур и да си намерите наистина страхотни находки на достъпни цени! Нека не забравяме, освен всичко, че Милано е световна столица на модата, като двупосочният билет до там би могъл да бъде намерен на цена до 100 лева, така че не се колебайте да я посетите!

Очаквайте продължение