Автор
Woman.bg

Европейски модели са новите ангели на Victoria's Secret

След като Жизел Бюндхен напусна модния подиум, а Миранда Кер от повече от година не е ангел на Victoria's secret, вече е време старите лица да бъдат заменени с нови.

Тази година от бранда са направили предимно европейска селекция, с което доказват, че жените от Стария Континент наистина имат все повече място на световния модел подиум.

Елза Хоск от Швеция

Преди да започне работа като модел през 2011-та година, русокоската е била професионален баскетболен играч в Швеция.

Жак Ячак от Полша

Полската сензация в момента е на върха на всички модни дефилета – включително на Ралф Лорън и Майкъл Корс. Преди да стане модел, тя е тренирала лека атлетика, като е започнала да тича когато е била на 4.

Още по темата четете тук: Какво е да си модел на Victoria's Secret за един месец

Катя Григориева от Русия

Руската красавица доказва, че една жена може да бъде и умна, и красива, като тя има завършена бакалавърска степен по маркетинг, балерина, а скоро я видяхме в дефилета на Версаче, Стела Мак Картни и Долче и Габана.

Роми Стрийд от Холандия

Холандският модел се занимава професионално с балет, пилатес и бокс. Досега е била модел в шоуто на Шанел и Луи Витон.

Сара Сампао от Португалия

Сочената за достойна подвластничка на Адриана Лима, заради приликата между тях, е освен модел и музикантка, като свири на цигулка. В същото време, тя има кафяв колан по карате и би могла да ступа всеки, които се изпречи на пътя й.


Стела Максуел от Великобритания

Красавицата вече е дефилирала в ревюта на Марк Джейкъбс и Джеръми Скот. Тя е родена в Белгия, но после се мести в Нова Зеландия, където е отраснала и където я откриват като модел.

Повече по темата четете тук: Банските за Лято 2015 на Victoria's Secret

Моделите ще се включат в традиционното шоу през декември месец тази година, което е смятано за едно от най-скъпите и екстравагантните зрелища в индустрията. За моделите да попаднеш сред "Ангелите" означава да се отворят много врати и възможности за шеметен възход в кариерата.