От малко момиченце с платинено руса коса до тийн идол с китара в ръка – еволюцията на една от най-известните и красиви изпълнителки е забележителна.

Тейлър Суифт е любимка на много тийнейджъри по света и тя се превърна в една от най-слушаните изпълнителки наред с Майли Сайръс и Селена Гомес.

Тейлър Алисън Суифт е родена на 13 декември, 1989 г. в Рединг, щата Пенсилвания, САЩ. Тя е дъщерята на Андреа Гарднър, домакиня, която се е занимавала с финанси и Скот Кингсли Суифт, брокер. Майката на Андреа е била оперна певица, а любимата й певица е Шаная Туейн.

Певицата е оглавявала класации като „Най-добре платена млада изпълнителка“, „Най-стилна поп-звезда“, „Най-богатата звезда под 30-годишна възраст“ и много други.

Четете още: В гардероба на: Тейлър Суифт на шоуто на Victoria's Secret

Суифт има страхотни крака и няма нужда да ги криe

Наскоро Суифт разкри, че всеки ден описва това което чувства и мисли, за да може да има достатъчно материал да напише един ден книга, разкриваща съдбоносни подробности от живота й. "Моят живот се движи толкова бързо, че трябва да опиша всичко това, иначе няма да мога да си спомня какво беше вчера", заяви изпълнителката. И докато чакаме да се появи книгата на Тейлър ви представяме няколко нейни снимки, запечатани от фотографа Андрю Орт.

Блондинката може да се похвали с впечатляващи музикални постижения, но с годините Тейлър придоби и страхотен моден стил.

Четете още: Грим като на Тейлър Суифт (видео)