В светските среди усилено се говори, че Евгени Минчев и неговият нов приятел - моделът Радослав Благоев, си размениха пръстени по време на последното си пътуване в Лондон, пише в. "България Днес".

Пиарът на богатите и известните направи своя романтичен жест в елитен лондонски клуб, докато Радослав подарил подаръка на приятеля си в книжарница за модни издания. Светските специалисти се кълнат, че моделът Радослав е първият, който Минчев води в имението си в Лондон.

В качеството си на щедър дарител и член на организационния Комитет на Руския бал в Лондон, лорд Минчев присъства на Руския бал в Лондон. Негова дама бе Нейно кралско височество принцеса Катарина - племенница на принц Филип - съпруг на кралицата на Великобритания.

По време на неговия престой в столицата на Великобритания лорд Минчев е придружен от модела Радослав Благоев. Двамата се появиха на обяд на Рицарския орден „Свети Теотонио".

На светско парти Николета Лозанова първа видя пръстените на младоженците и пожела да им стане кума на българската сватба у нас.

Четете още: Евгени Минчев заживя като холивудска звезда